Onze diensten

Mijn werk is mijn passie, mijn grootste drijfveer. 

Naast pasfoto's doen wij nog veel meer..... 
Portretfotografie, product fotografie, uitvaart fotografie, bedrijfsfotografie, beheer en onderhoud van Social media, drone fotografie en film, film, interviews, reportages te veel op te noemen.
Zo hebben wij een documentaire gemaakt over de Bezienswaardigheden van Roermond. U kunt deze documentaire in vijf delen vinden op https://www.gebaortehoes.nl  

Daarnaast hebben wij op Facebook de Ondernemend pagina's waarin wij steden, omgevingen positief willen promoten. Dat doen wij met reportages, nieuws en ondernemers die op deze pagina kunnen adverteren. Hiervoor hebben wij een abonnement in het leven geroepen. U wordt als ondernemer redacteur, en kunt op het moment dat het u schikt, één maal per week,  adverteren. Ook vinden wij dat het voor een ieder betaalbaar moet blijven. U betaald per advertentie een bedrag van ongeveer € 7,- Ondernemend Roermond heeft > 15.600 volgers! 
Naast de Nederlandse versies hebben wij ook een Duitse variant, Roermonder Innenstadt met lezers uit Duitsland > 7500 volgers.

Zet uw  bedrijf in de spotlights, laat zien wie u bent en wat u te bieden heeft! 
Stuur ons een mail. Wij nemen met u contact op.